pneumatics-logo-2017

logo20151.png

Du er nu logget ind som

Log ud

Din kurv (
)
0,00 DKK

ex moms

Om Pneumatics

Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres den bedst mulige rådgivning baseret på vores erfaring samt viden om markedet, produkter og løsninger. 


Pneumatics består af et kompetent og motiveret team med mange års brancheerfaring.


For Pneumatics er pneumatik ikke blot et varenummer!


Hos Pneumatics er det en selvfølge at være vore kunders foretrukne samarbejdspartner baseret på et højt serviceniveau, de rigtige produkter, den rigtige pris og ikke mindst levering til aftalt tid.


Pneumatics samarbejder med en række førende producenter inden for pneumatik og tryklufthåndtering. Alle standardprodukter udvælges med omhu og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du trygt handle med Pneumatics – vi er meget mere end blot en pneumatikleverandør.


GDPR

Persondatapolitik

En beskrivelse af Pneumatics ApS persondatapolitik.

Opdateret: 3. juli 2018


Som udelukkende B2B handelsvirksomhed behandler vi ikke personfølsomme data i forhold til kunder og leverandører og deres ansatte. Vi behandler kun persondata som udleveres fra vores kunder af dennes ledelse eller ansatte. Det følgende er en beskrivelse af Pneumatics ApS persondatapolitik med oplysninger om, hvilke typer af persondata vi indsamler, hvornår det sker, og hvordan vi behandler dine persondata.

Når en kunde indgår en aftale/handel med Pneumatics ApS eller benytter vores hjemmeside www.pneumatics.dk, accepterer kunden, at Pneumatics ApS behandler deres persondata i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af persondata og denne persondatapolitik. Ledelsen og relevant personale hos Pneumatics ApS har adgang til de data, der registreres om kunden.

Den dataansvarlige for al indsamling af persondata omhandlende vores kunder er Pneumatics ApS, Industridalen 2, 8870 Langå – CVR-nummer 27508413.


Hvad er persondata?

Begrebet persondata dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det kan f.eks. være vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.


Hvornår indsamler vi dine persondata?

Hvis en kunde ønsker at købe og modtage produkter eller services fra Pneumatics ApS, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen, fakturere dit køb og generelt for at kunne tilbyde kunden vores services.

Det er valgfrit, om en kunde ønsker at dele sine persondata med os. Når en kunde bliver bedt om at angive en række persondata, har kunden altid mulighed for at afvise dette. Men hvis kunden vælger ikke at give os data, som er nødvendige for at kunne tilbyde et produkt eller en serviceydelse, vil kunden muligvis ikke kunne modtage det pågældende produkt eller den pågældende service.

Pneumatics ApS indsamler og behandler en kundes persondata, når kunden f.eks. foretager dig følgende:


 *Gennemfører et køb af vores produkter eller bestiller en af vores services

 *Bliver oprettet som kunde og får tilknyttet en kundekonto

 *Tilmelder sig vores nyhedsbrev

 *Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 *Anmoder om et tilbud

 *Tilmelder sig evt. kurser og seminarer


Vi indsamler de oplysninger, som kunde deler med os, samt indholdet i beskeder, som kunden sender til os, såsom feedback eller spørgsmål og oplysninger, som kunden giver til vores kundeservice.

En kunde kan i princippet besøge vores hjemmeside uden at lade dig registrere. Der vil så blive gemt data som fx ip-adresse, besøgte sider, navn på hentede filer, dato og klokkeslæt, den benyttede tjenesteudbyders domænenavn o.l. på serveren til statistiske formål, men de knyttes ikke umiddelbart til kunden eller dennes ansatte.


Hvad bruger vi dine persondata til?

Behandlingsgrundlag

Vi kan behandle dine persondata på ét eller flere af følgende grundlag:


 *Når vi har fået samtykke hertil

 *I forbindelse med forberedelsen eller udførelsen af en kontrakt

 *Hvis behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse

 *Hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan forfølge en legitim interesse


Formål med behandlingen

Vi indsamler almindelige kontaktoplysninger som for- og efternavn, mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktdata for at kunne levere det produkt eller de serviceydelser, som kunden har købt hos os. Kundens e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende f.eks. tilbud, ordrebekræftelse, fakturaer samt anden relevant information.


Når kunden betaler for sit produkt, indsamler vi bankoplysninger. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling.

Vi anvender kundens kontaktoplysninger for at kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice og support. Hvis kunden f.eks. har spørgsmål til os, bruger vi deres kontaktoplysninger til at identificere en kundekonto hos os.

Vi bruger indsamlede data til at kommunikere med vores kunder. Vi kan f.eks. kontakte vores kunder via telefon, e-mail eller på andre måder for at drøfte forholdene omkring kundeforhold og produkter. Som led i vores legitime interesse kan vi anvende kundes e-mail til at sende informationer om nye produkter, services eller andre forhold, som vi mener vil være relevante for vores kunder.

Hvis kunden, under en registreringsproces eller på vores hjemmeside, har givet os sit samtykke hertil, bruger vi kundens e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Kunden kan til enhver tid til- og afmelde sig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på et samtykke, har kunden til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.


Hvem deler vi persondata med?

Vi vil aldrig sælge, kunders, leverandørers eller deres ansattes persondata til en tredjepart. Vi deler kun dine persondata til tredjeparter under de begrænsede omstændigheder beskrevet i det følgende:

Hosting:

Wannafind A/S

Højvangen 4

8660 Skanderborg

CVR 29412006


Navision Support:

Skanderby A/S

Fabriksvej 11B

8260 Viby J

CVR 10147263


Hjemmeside/Webshop

Tangora A/S

Agern Alle 24-26

2970Hørsholm

CVR 20608234


Sletning af persondata

Vi sletter kun persondata ved henvendelse fra vores kunder, leverandører eller deres ansatte, eller hvis vi opdager at kunden/firmaet ikke eksisterer længere. Selv om kunden ønsker persondata, fra ejere eller ansatte, slettet, skal kunden være opmærksom på, at vi fortsat opbevarer nogle data. Det er data omkring kundeforhold, som er nødvendige for at kunne fastlægge vigtige handlinger foretaget af kunden eller os i løbet af kundeforholdet. Det kan fx være data, som vi har brug for med henblik på at kunne fastlægge eventuelle retskrav, som måtte udspringe af aftaleforholdet mellem kunden og Pneumatics ApS, eller data som ifølge ufravigelige lovbestemmelser skal opbevares i en vis tidsperiode


Dine rettigheder

Som den registrerede har kunden en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Kunden har ret til at anmode os om følgende:


 *At få indsigt i kundens persondata

 *At få rettet, ændret eller slettet kundens persondata

 *At få begrænset behandlingen af kundens persondata


Kunden har derudover ret til at protestere over behandlingen af sine personlige data, og kunden har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Hvis behandlingen af kundens personoplysninger er baseret på et samtykke, har kunden ret til at tilbagekalde sit samtykke til enhver tid. Kundens tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden kundens tilbagekaldelse af sit samtykke.

Hvis vi har et formål og lovlig grund til at behandle data, vil anmodningen om at blive slettet først kunne gennemføres, når vi ikke længere har en forpligtelse eller berettigelse til at opbevare dine data.


Pneumatics ApS

Per Spanner

E-mail: ps@pneumatics.dk


Pneumatics APS | Industrivej 1 | 8870 Langå | Tlf: +45 86 453 453 | Fax. +45 86 461 441 | E-mail: mail@pneumatics.dk

CVR nr.: 27 50 84 13

Indstillinger for cookie-samtykke